Laatste nieuws
& acties

Over ons

Wij, Frank en Manon Nanning, stellen ons en ons team graag aan u voor !

Met ons team willen wij onze missie, om ‘dé vers supermarkt van de regio te worden waar klanten gasten zijn en we uw verwachtingen graag overtreffen’, graag toelichten.

Een stukje historie

35 jaar geleden Begon Ben Nanning, vader van Frank, met een buurtsuper onder de naam Garant markt. Na een verbouwing, ging de winkel over naar de PLUS formule. In 2011 heeft Frank de winkel overgenomen van zijn vader en is de winkel verder uitgebreid.

De toekomst, nu en verder..

Nu, 10 jaar verder zijn we klaar voor een volgende stap: we gaan verder met de Jumbo formule. Wij denken dat Balkbrug hiermee de winkel krijgt die het verdient, met een groter (vers) assortiment en de bekende 7 zekerheden van Jumbo, waaronder de laagste prijsgarantie.

Na een kleine verbouwing en uitbreiding op de korte termijn, zal er in de nabije toekomst nog een verhuizing plaats vinden naar een nieuwe locatie, waar we de Jumbo formule nog beter tot zijn recht kunnen laten komen. Naast het toevoegen van meer vloeroppervlak (dus meer winkel !) zal ook de parkeergelegenheid worden verbeterd.

Als doelstellingen vanuit onze missie zullen wij streven naar:

Wij willen dit gaan bereiken door een winkel te creëren waar klanten én medewerkers zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn, en samen naar een prettige winkelbeleving streven, waarbij persoonlijke aandacht en service vanzelfsprekend zijn.